Bli kjent med Hanne 🤎🫶🏻

 

Hva studerer du?

Jeg studerer bachelor i barnevernspedagogikk på UiS, og går siste året ☺️ 

Hva er det beste du vet med å være student?
Noe av det beste med å være student må være friheten! Jeg kan legge opp dagene slik jeg selv ønsker, og det er skikkelig deilig! I tillegg er det masse fine folk jeg får bli kjent med og vi kan dele erfaringer og lære av hverandre 🤎

Hva er det vanskeligste med å være student?
Det vanskeligste med å være student må nok være å holde motivasjonen oppe rundt eksamenstiden. Det er myye jeg heller vil gjøre enn å lese til eksamen når den nærmer seg 😅

Hvilken betydning har Aveluna i hverdagen din?
Aveluna gir meg full oversikt over mine gjøremål, hverdager, uker og måneder! Ved bruk av studieplanlegger og studieuken-blokken vet jeg akkurat hva jeg må gjøre. Produktene hjelper meg å ha kontroll i en hektisk hverdag, og jeg føler meg strukturert og produktiv når jeg får krysse ting av og se at ting blir gjort🤩

Hva er det gøyeste med å være studentambassadør for Aveluna?

Det kjekkeste med å være studentambassadør for Aveluna er å få være med i en så herlig gjeng mennesker 🥹🫶🏼, og vise frem de nydelig og gode produktene deres og inspirere andre til hvordan de kan bruke de! 😍 Jeg synes det er utrolig kjekt å kunne få være kreativ, og bruke det til å inspirere andre i hverdagen og ikke minst selv bli inspirert av de andre ambassadørene! 🤎

Hva inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av mye. Farger, natur, musikk, kunst, estetisk fine ting, menneskene rundt meg og se andre
være seg selv og jobbe på. Det er såå mange mennesker som er utrolige dyktige på sine områder som jobber, og det beundrer jeg og inspirerer meg skikkelig 🥹

Ditt beste studietips?
Mitt beste studietips må være å ta tiden til hjelp. Spesielt hvis du er fersk student, kan møte med studielivet bli litt overveldende. Men da er det så utrolig viktig å vite at rutinene kommer, du skjønner ting etterhvert og vi er flere i samme båt! 😇 Så er det bare å spørre faddere, medstudenter eller lærere om hjelp, de vil hjelpe deg! 🫶🏼

Dine topp tre favoritt produkter?

Mine topp tre produkter fra Aveluna er min målrettet studieplanlegger, Tombow tusjene og energel 0,5 pennen! Bruker de hver dag og er helt avhengig 🙈😍 De gir meg oversikt i hverdagene, så er det utrolig mye man kan gjøre/ lage med pennene og tusjene!

Hvilke tre ord beskriver deg best?
Jeg vil beskrive meg selv som kreativ, morsom og strukturert. Jeg elsker å være kreativ, enten det er strikking, sying, maling eller noe annet kreativt 🪡🧶🖼

Ditt beste tips til produktivitet?
Mitt beste tips til produktivitet er å skrive ned alt du ønsker å gjøre i løpet av dagen ned, slik at du kan stryke de ut etterhvert som du blir ferdig. Det er skikkelig tilfredsstillende, og ikke minst motiverende å se at ting blir gjort 🤩🤩

Dine beste tips til å skape gode dager?

Å skape dager er viktige, for livet består for det meste av hverdager. Så jeg liker å omringe meg med folk jeg liker å være, ha en hobby jeg kan slappe av med, gå turer og generelt ta pauser og nyte livet! 🥰 En annen ting er å skrive ned minst én ting du er takknemlig for hver dag. Da finner man noe godt i hver dag 🤎

Beskriv Aveluna med tre ord 🤎
Aveluna for meg er hjelpsomme produkter, inspirasjon og en helt herlig gjeng av mennesker🫶🏼🫶🏼

 

📱Følg @hhstrikker på Instagram her


Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Vi elsker fargelegging for avkobling og inspirasjon🌷 Les om noen av fordelene i dette innlegget. 
Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Her deler vi hvordan du kan bruke en notatbok til å bedre din psykiske helse i anledning Verdensdagen for psykisk helse.