Bli kjent med: @vildemrkarlsen

Bli kjent med Vilde Marie 🤎🫶🏻 

Hva studerer du?
Akkurat nå studerer jeg ledelse, innovasjon og marked ved UiT💖 Det har vært en lang vei hit med mye prøving og feiling, men føler endelig at jeg har funner noe som passer meg!!

Hva er det beste du vet med å være student?
Alle menneskene man møter 💗 Mine bestevenner møtte jeg første dag i fadderuken for tre år siden, og ALLE jeg har møtt frem til nå har lært meg så mye🌟

Hva er det vanskeligste med å være student?
Å ha tid (og ork) til å sette seg ned å lese pensum🤪 Ja, det er ofte veldig interessant, men det er alltid så mye annet som frister…

Hvilken betydning har Aveluna i hverdagen din?
Aveluna gjør det så mye enklere å få alt til å gå opp!! Har faktisk brukt (så og si) kun Aveluna siden 2020, og kommer ALDRI til å bytte🥰

Hva er det gøyeste med å være studentambassadør for Aveluna?
Å få lov til å jobbe med et brand jeg har elsket så lenge😇 Det å kunne vise, inspirere og hjelpe andre til å planlegge er såklart heller ikke dumt😎💖

Hva inspirerer deg?
Jeg finner inspirasjon i så mye! Alt fra serier, mennesker og himmelen til sosiale medier og alt en kan drømme seg bort i ☁️ Det jeg finner mest inspirerende er andre jenter og kvinner som står på, følger drømmene sine og tørr å ta en sjanse 👩🏽‍💼

Ditt beste studietips?
Ikke et studie- studie tips, men ha det gøy!! På universitetet (og vgs) lærer man så mange fine ting, både i klasserommet og av andre mennesker. Ikke ta alt så seriøst og nyt at du er student💖 Jobbe skal du gjøre resten av livet, så finn en balanse og SNAKK med alle!!

Dine topp tre favoritt produkter?
De produktene jeg bruker aller mest er:

1. Studieplanleggeren/ Dagsplanleggeren!! I fjor hadde jeg studieplanleggeren, og den var amazing til å holde styr på alt av studier og hverdag, men nå som jeg har en litt mer hektisk hverdag med jobb, universitet, fritid og hobby har jeg kjøpt dagsplanleggeren. Har den med over alt, og står det ikke der kommer det ikke til å skje 🤪🙄

2. Notatbøkene 💖 Jeg har alltid vært en drømmer og en som tenker for mye. Derfor trenger jeg en plass til å notere ned ALT!
3. Budsjett blokken 💰 Listefreak betyr også at jeg MÅ ha kontroll på hvor pengene mine går (hvertfall en oversikt over de viktigste punktene). Denne er gull til å kunne skrive ned hvor stipendet og lønnen går slik at jeg er sikker på at jeg har penger til bla. mat🍕

Hvilke tre ord beskriver deg best?
Ambisiøs, positiv og ærlig 🙌🏼

Ditt beste tips til produktivitet?
Ha en plan!📅 Noter ned alt som må gjøres, når, hvor osv. Det er mye lettere å få kontroll på hverdagen når du har en oversikt over det som skal skje! Har du også kanskje glemt en legetime? Det har jeg (men bare en gang) 🤦🏽‍♀️

Dine beste tips til å skape gode dager?
Du er din egen lykkesmed 💖 Lag en plan over det du skal få gjort, gjør det viktigste og sett av tid til det som gjør deg godt! Om det er å trene, være med venner eller nyte ditt eget selskap. Ikke fokuser så mye på hva alle andre gjør, og sett pris på de små tingene i livet.

Beskriv Aveluna med tre ord 🤎

Stilrent, minimalistisk, empowering 💖

 

📱 Følg @vildemrkarlsen på Instagram her

 

MER INSPIRASJON