Bli bedre kjent med: Emilie 🩷

Hva er stillingen din i Aveluna?

Jeg er nettbutikkmedarbeider🧡

Hva jobber du med i Aveluna?

Hovedoppgavene mine i Aveluna er håndtering og pakking av bestillinger og returer, kundeservice på e-post chat og sosiale medier, og lagerstyring og påfyll av varer. I tillegg har jeg ansvar for samarbeid og å følge opp disse + å lage litt innhold til sosiale medier innimellom🌸

Hvor lenge har du jobbet i Aveluna?

Jeg begynte å jobbe i Aveluna i juni 2023!

Hva er det gøyeste med Aveluna?

Jeg synes Aveluna er verdens beste arbeidsplass, og elsker å jobbe sammen med Vilde og Oda. I tillegg synes jeg det er veldig gøy å få lov til å jobbe med produkter jeg selv har brukt før jeg i det hele tatt begynte å jobbe her. Også er det selvfølgelig veldig gøy å kunne pakke fine bestillinger til så mange fine mennesker, og å være med på å inspirere til en enklere og mer produktiv hverdag💗

Hva inspirerer deg?

Jeg er en kreativ person, så jeg blir alltid veldig inspirert av kreativitet og kreative prosjekter. I tillegg blir jeg veldig inspirert av mennesker som jobber hardt mot egne mål og som har skikkelig troa på seg selv!

Dine topp tre favoritt produkter?

Det må nok være:

1. Studieplanleggeren

2. ALLE tusjene fra Tombow

3. PILOT sine utviskbare highlightere

Hvilke tre ord beskriver deg best?

Jeg vil beskrive meg selv som en kreativ kontrollfrik med sterk rettferdighetssans

Ditt beste tips til produktivitet?

Lag lister! Jeg lager lister for alt, hehe☺️ 

Enten det er på mobilen eller på papir- lister gjør at jeg får lyst til å være produktiv. Ikke minst er det gøy å huke av eller fargelegge gjøremålet når det har blitt gjort.

Dine beste tips til å skape gode dager? 

Planlegg uka, og sett av tid til ting som er viktig for deg🌷

Beskriv Aveluna med tre ord 

Inspirerende, motiverende og givende🤎

MER INSPIRASJON