Hva er stillingen din i Aveluna?
Jeg er vel daglig leder på papiret, men når man driver en såpass liten bedrift så er jeg usikker på om dette er en tittel som beskriver stillingen noe særlig godt. Jeg gjør alt fra daglig drift og bedriftsutviking, til å dra på Staples for å kjøpe konvolutter hvis det plutselig er blitt tomt.

Hva jobber du med i Aveluna?
Jeg jobber med alt! Mitt hovedansvar er jo bedriften og utvikling av den på alle områder - for eksempel på strategi, merkevare, daglig drift, økonomi og nye produkter.

Ellers bruker jeg mye av tiden min på markedsføring, da spesielt betalt markedsføring - siden Oda og Vilde Marie står for mye av den organiske markedsføringen. Men vi er et lite team, og alle gjør alt her😎

Et par ganger i året har jeg også intensive perioder med produktutvikling, hvor jeg jobber med design og justeringer av nye og faste produkter. Denne jobben elsker jeg, samtidig som det er tidkrevende og nervepirrende å jobbe med fysiske produkter.

Hvorfor startet du Aveluna?
Jeg har alltid ønsket å drive noe selv! Jeg elsker å være kreativ og jobbe med prosjekter, og rett og slett bruke litt mer av meg selv enn jeg sannsynligvis ville gjort i en vanlig jobb.

I tillegg er planlegging, organisering og struktur noe som står meg veldig nært, så det ble veldig naturlig å skape en merkevare rundt nettopp dette.

Jeg elsker også å få muligheten til å skape et produkt og et fellesskap rundt det som jeg merker at er betydningsfullt for mange. Tilbakemeldingene på produktene våre er 100% det som gir meg aller mest motivasjon til drive videre og bli enda bedre.

Hva er det gøyeste med Aveluna?
Som nevnt over, tilbakemeldingene og responsen vi får på produkter og virkningen de har i hverdagen til folk🥹

Jeg ELSKER også å jobbe sammen med Oda, og nå også Vilde Marie (!) som begge to er rådyktige og gir masse positivt til Aveluna.

Hva inspirerer deg?
Er det lov til å si at materialistiske ting inspirerer meg? Jeg ser på meg selv som minimalisk og har ikke behov for å kjøpe nytt så ofte, men bare en kaffekopp, vase, noe som er fint.. Jeg elsker det!

Når jeg for eksempel designer nye notatbøker og planleggere, så lager jeg egentlig bare mine egne drømmer. En beige notatbok med lincover og nydelig gravering? Har du sett den? Så fin (og jeg kan si det selv)😭

Blir også inspirert av å kunne utvikle og jobbe med et evigvarende prosjekt hele tiden. Synes det er så givende å drive med noe som er litt større og forhåpentligvis også betydningsfullt.

Dine topp tre favoritt produkter?
Planlegger (enten enkel årsplanlegger eller dagsplanlegger, etter behov🤭)
Notatbok med egen inspirerende tekst!!
Washi teip (elsker og avhengig!)

Hvilke tre ord beskriver deg best?
Engasjert, målbevisst og bestemt.

Ditt beste tips til produktivitet?
Først og fremst så mener jeg det er helt essensielt å ha en eller annen form for kalender eller planlegger. Få alle planer og gjøremål visuelt foran deg, og lag en plan ut fra det. Ved større gjøremål skriver jeg som regel alltid en liste over hva som må gjøres for å komme dit, slik at jeg enklere kan sette igang med oppgaven. Dette gjelder for både skoleoppgaver og jobb.

Dine beste tips til å skape gode dager?
Gjør noe som du trives med ❤

Beskriv Aveluna med tre ord 🤎
Inspirasjon, fellesskap og stilrenhet.


Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Vi elsker fargelegging for avkobling og inspirasjon🌷 Les om noen av fordelene i dette innlegget. 
Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Her deler vi hvordan du kan bruke en notatbok til å bedre din psykiske helse i anledning Verdensdagen for psykisk helse.