Hva er stillingen din i Aveluna?

Jeg er digital markedsføringsintern💗

Hva jobber du med i Aveluna?

I hovedsak oppgaver som omhandler digital markedsføring, og det kan innebære mye😍 Alt fra sosiale medier og nettside til å hjelpe Vilde og Oda med produktutvikling og andre greier 💻

Hvor lenge har du jobbet i Aveluna?

Siden August 2022, så ikke veldig lenge! Har derimot vært kunde hos Aveluna siden 2020, og har fulgt med på Vilde siden da! Jeg skrev også semesteroppgave om Aveluna før sommeren, og elsket hvert sekund🙌🏼🌟

Hva er det gøyeste med å jobbe i Aveluna?

ÆÆ alt!! Har elsket hvert sekund den siste måneden💗 Men det aller beste er fellesskapet Aveluna har skapt. Det å kunne se alle dere dele, inspirere og bruke produktene er helt nydelig!! En annen ting er Vilde og Oda🤍 De har så mye å komme med, og jeg lærer noe nytt fra de hver dag!! Alt i alt er jeg bare veldig takknemlig for å kunne være en del av noe jeg har sett opp til i så mange år.

Hva inspirerer deg?

Jeg finner inspirasjon i så mye! Alt fra serier, mennesker og himmelen til sosiale medier og alt en kan drømme seg bort i ☁️ Det jeg finner mest inspirerende er andre jenter og kvinner som står på, følger drømmene sine og tørr å ta en sjanse 👩🏽‍💼 

Dine topp tre favoritt produkter?

De produktene jeg bruker aller mest er:

1. Studieplanleggeren/ Dagsplanleggeren!! I fjor hadde jeg studieplanleggeren, og den var amazing til å holde styr på alt av studier og hverdag, men nå som jeg har en litt mer hektisk hverdag med jobb, universitet, fritid og hobby har jeg kjøpt dagsplanleggeren. Har den med over alt, og står det ikke der kommer det ikke til å skje 🤪🙄

2. Notatbøkene 💖 Jeg har alltid vært en drømmer og en som tenker for mye. Derfor trenger jeg en plass til å notere ned ALT! 

3. Budsjett blokken 💰 Listefreak betyr også at jeg MÅ ha kontroll på hvor pengene mine går (hvertfall en oversikt over de viktigste punktene). Denne er gull til å kunne skrive ned hvor stipendet og lønnen går slik at jeg er sikker på at jeg har penger til bla. mat🍕

Hvilke tre ord beskriver deg best?

Ambisiøs, positiv og ærlig 🙌🏼

Ditt beste tips til produktivitet?

Ha en plan! 📅 Noter ned alt som må gjøres, når, hvor osv. Det er mye lettere å få kontroll på hverdagen når du har en oversikt over det som skal skje! Har du også kanskje glemt en legetime? Det har jeg (men bare en gang) 🤦🏽‍♀️ 

Dine beste tips til å skape gode dager? 

Du er din egen lykkesmed 💖 Lag en plan over det du skal få gjort, gjør det viktigste og sett av tid til det som gjør deg godt! Om det er å trene, være med venner eller nyte ditt eget selskap. Ikke fokuser så mye på hva alle andre gjør, og sett pris på de små tingene i livet. 

Beskriv Aveluna med tre ord 🤎

Stilrent, minimalistisk, empowering 💖