Hva er stillingen din i Aveluna?

Nettbutikkmedarbeider med markedsføringsoppgaver er vel den offisielle tittelen hehe 😌 

Hva jobber du med i Aveluna?

Hovedsakelig med markedsføring og innholdsproduksjon på sosiale medier 📸 Det innebærer blant annet å lage innhold, skrive nyhetsbrev, skrive artikler, samt svare på henvendelser på sosiale medier og epost. Jeg har også ansvar for vår TikTok profil, så bruker mye tid på å lage innhold der!

Etter at vi fikk oss nytt kontor har jeg også begynt å jobbe enda mer fast på kontoret, som vil si at jeg er enda mer involvert i den daglige driften av Aveluna, som produktutvikling, pakking og gravering av bestillinger, lager og mer!

Hvor lenge har du jobbet i Aveluna?

Offisielt siden Oktober 2021, men var ambassadør på Instagram for Aveluna i cirka 1,5 år før det?

Hva er det gøyeste med å jobbe i Aveluna?

Det er det å være en del av et så fint og inspirerende fellesskap 🥺 Aveluna er liksom noe mer enn bare en nettbutikk med fokus på salg - det er et fellesskap med fokus på å inspirere og løfte frem, og gjøre hverdagen litt enklere! Vi har et veldig fint forhold til kundene våre og det synes jeg er veldig koselig!

Også er jeg en kontrollfreak og planlegger av hjerte selv, så det å kunne lage innhold og jobbe med noe jeg bruker aktivt i hverdagen og har en lidenskap for, er veldig gøy. 

Det er også veldig gøy og givende å jobbe med Vilde. Hun er amazing, og gir meg så mye frihet til å lære, finne ut av hva som funker, og ansvar!

Hva inspirerer deg?

Ambisiøse, kreative og flinke kvinner på Instagram og Tiktok 🥺✨ Jeg blir så inspirert av å se andre gjøre det bra, starte bedrifter og gå for drømmene sine!

Dine topp tre favoritt produkter?

Ooo, det er så vanskelig 😫

  1. Notatbok - man kan bruke notatbøkene til så mye forskjellig og de er så fine 😍 Jeg har en notatbok til studier, en til grafisk design (tegne ideer), en til jobb, samt en til mine drømmer 🤍
  2. Notatblokk i A5 og A4 (kan du se at jeg liker å ta notater haha?) - elsker å ha denne blokken liggende på skrivepulten og ta kjappe notater og lage gjøremålslister på. Bruker disse daglig!
  3. Alle Tombow tusjene 🫶🏻 elsker å legge litt farge i planleggeren og notatene mine!! 

Hvilke tre ord beskriver deg best?

Drømmende, ambisiøs og introvert ✨🚀

Ditt beste tips til produktivitet?

Skrive en liste med alt du må gjøre for uken eller dagen, og prioriter gjøremålene ut i fra viktighet - og gjør det viktigste aller først 😮‍💨 Da sørger du for at du gjør det mest nødvendige og ikke bruker tid på unødvendige ting, samt at lærer deg å være kritisk til hva du bør gjøre først og bruke tiden effektivt!

Dine beste tips til å skape gode dager? 

Gjør akkurat hva du selv vil og det som gir deg energi 🫶🏻 Det er mye press på sosiale medier om hva man skal gjøre, inspo-dager og hva man ikke skal gjøre - men YOU DO YOU! Bruk tiden din på det som gjør deg glad, gjør det som gjør deg glad, spis det som gjør deg glad, og tilbring dagene dine med de som gjør deg glad! 

Beskriv Aveluna med tre ord🤎

Inspirerende, minimalistisk & verdifull <3