Hva er stillingen din i Aveluna?

Nettbutikkmedarbeider med markedsføringsoppgaver er vel den offisielle tittelen hehe 😌 

Hva jobber du med i Aveluna?

Hovedsakelig med markedsføring og innholdsproduksjon på sosiale medier 📸 Det innebærer blant annet å lage innhold, skrive nyhetsbrev, skrive artikler, lage Tiktok videoer, samt svare på henvendelser på sosiale medier og epost! 

Jeg har også noen kontordager på kontoret med Vilde hvor jeg hjelper til med å pakke bestillinger og gravere produkter 🤎

Hvor lenge har du jobbet i Aveluna?

Offisielt siden Oktober 2021, men var ambassadør på Instagram for Aveluna i cirka 1,5 år før det?

Hva er det gøyeste med å jobbe i Aveluna?

Det er det å være en del av et så fint og inspirerende fellesskap 🥺 Aveluna er liksom noe mer enn bare en nettbutikk med fokus på salg - det er et fellesskap med fokus på å inspirere og løfte frem, og gjøre hverdagen litt enklere! Vi har et veldig fint forhold til kundene våre og det synes jeg er veldig koselig!

Også er jeg en kontrollfreak og planlegger av hjerte selv, så det å kunne lage innhold og jobbe med noe jeg bruker aktivt i hverdagen og har en lidenskap for, er veldig gøy. 

Hva inspirerer deg?

Ambisiøse, kreative og flinke kvinner på Instagram 🥺✨ Jeg blir så inspirert av å se andre gjøre det bra!! 

Dine topp tre favoritt produkter?

Ooo, det er så vanskelig 😫

  1. Notatbok (spesielt i en farge som kommer i 2023 kolleksjonen som jeg ikke kan røpe enda hihi) - man kan bruke notatbøkene til så mye forskjellig og de er så fine 😍 Jeg har en notatbok til studier, en til grafisk design (tegne ideer), en til jobb, samt en til mine drømmer 🤍
  2. Notatblokk i A5 (kan du se at jeg liker å ta notater haha?) - elsker å ha denne blokken liggende på skrivepulten og ta kjappe notater og lage gjøremålslister på!!
  3. Alle Tombow tusjene 🫶🏻 elsker å legge litt farge i planleggeren og notatene mine!! 

Hvilke tre ord beskriver deg best?

Drømmende, ambisiøs og introvert ✨🚀

Ditt beste tips til produktivitet?

Skrive en liste med alt du må gjøre for uken eller dagen, og prioriter gjøremålene ut i fra viktighet - og gjør det viktigste aller først 😮‍💨 Da sørger du for at du gjør det mest nødvendige og ikke bruker tid på unødvendige ting, samt at lærer deg å være kritisk til hva du bør gjøre først og bruke tiden effektivt!

Dine beste tips til å skape gode dager? 

Gjør akkurat hva du selv vil og det som gir deg energi 🫶🏻 Det er mye press på sosiale medier om hva man skal gjøre, inspo-dager og hva man ikke skal gjøre - men YOU DO YOU! Bruk tiden din på det som gjør deg glad, gjør det som gjør deg glad, spis det som gjør deg glad, og tilbring dagene dine med de som gjør deg glad! 

Beskriv Aveluna med tre ord🤎

Inspirerende, minimalistisk & verdifull <3