Bli bedre kjent med: Oda 💚

 

Hva er stillingen din i Aveluna?

Nettbutikkmedarbeider med markedsføringsoppgaver er vel den offisielle tittelen!

Hva jobber du med i Aveluna?

Veldig mye forskjellig egentlig. Aller først ble jeg ansatt for å hovedsakelig jobbe med markedsføring og innholdsproduksjon på våre sosiale medier. Dette innebærer alt fra å lage innhold, ta bilder og videoer av våre produkter til nettbutikken, poste i våre kanaler, skrive nyhetsbrev, og skrive artikler. Alt dette gjør jeg fortsatt, i tillegg til at jeg har fått hovedansvaret for vår Tiktok profil og alt som publiseres der.

Etter at vi fikk oss nytt kontor har jeg også begynt å jobbe enda mer fast på kontoret, som vil si at jeg er enda mer involvert i den daglige driften av Aveluna, som produktutvikling, kundesupport, pakking og gravering av bestillinger, lager og mer!

Vi er en liten gjeng hvor alle gjør litt av alt 🧡

Hvor lenge har du jobbet i Aveluna?

Offisielt siden oktober 2021, men var ambassadør på Instagram for Aveluna i cirka 1,5 år før det?

Hva er det gøyeste med å jobbe i Aveluna?

Det er det å være en del av et så fint og inspirerende fellesskap 🩷 Aveluna er noe mer enn bare en nettbutikk med fokus på salg - det er et fellesskap med fokus på å inspirere og løfte frem, og gjøre hverdagen litt enklere. Vi har et veldig fint forhold til kundene våre og det synes jeg er veldig koselig!

Også er jeg en som elsker å planlegge selv, så det å kunne lage innhold og jobbe med noe jeg bruker aktivt i hverdagen og har en lidenskap for, er veldig gøy. 

Det er også veldig gøy og givende å jobbe med Vilde. Hun er amazing, og gir meg så mye frihet til å lære, finne ut av hva som funker, og ansvar!!

Hva inspirerer deg?

Ambisiøse, kreative og flinke mennesker på Instagram og Tiktok 💜 Jeg blir så inspirert av å se andre gjøre det bra, starte bedrifter og gå for drømmene sine!

Dine topp tre favoritt produkter?

  1. Notatbok - man kan bruke notatbøkene til så mye forskjellig og de er så fine!! Jeg har selv tre ulike notatbøker som alle brukes til noe forskjellig!
  2. Notatblokk i A5 og A6 (kan du se at jeg liker å ta notater haha?) - elsker å ha denne blokken liggende på skrivepulten og ta kjappe notater og lage gjøremålslister på. Bruker disse daglig!
  3. Alt av kreativt tilbehør 🩵 Elsker å legge litt farge i planleggeren og notatene mine!! 

Hvilke tre ord beskriver deg best?

Kreativ, ambisiøs og introvert kanskje?

Ditt beste tips til produktivitet?

Skrive en liste med alt du må gjøre for uken eller dagen, og prioriter gjøremålene ut i fra viktighet - og gjør det viktigste aller først!

Da sørger du for at du gjør det mest nødvendige og ikke bruker tid på unødvendige ting, samt at lærer deg å være kritisk til hva du bør gjøre først og bruke tiden effektivt!

Dine beste tips til å skape gode dager? 

Gjør akkurat hva du selv vil og det som gir deg energi 💚 Det er mye press på sosiale medier om hva man skal gjøre, inspo-dager og hva man ikke skal gjøre. Men det viktigste er å bruke tiden din på det som gjør deg glad. Gjør det som gjør deg glad, spis det som gjør deg glad, og tilbring dagene dine med de som gjør deg glad! 

Beskriv Aveluna med tre ord 🤎

Inspirerende, fint & personlig <3

MER INSPIRASJON