Vi elsker fargelegging for avkobling og inspirasjon🌷 

Les om noen av fordelene i dette innlegget. 

Tips! Hvis ikke du har en fargeleggingsbok, så kan du søke på fargeleggingssider på for eksempel Pinterest og printe dem ut. 

Fargelegging med Tombow tusj

Boken på bildet er "Den hemmelige hagen" av Johanna Basford.  

Fargelegging har blitt populært for avkobling og mindfulness de siste årene, og det er ikke uten grunn. Å fargelegge kan ha en rekke fordeler for oss. Les om dem her.

Redusere stress og angst 🧘🏼‍♀️

For det første kan fargelegging redusere stress og angst. Å sitte stille og fokusere på en enkel oppgave kan gi hjernen en pause fra negative tankemønstre og bekymringer, og det kan gi en følelse av ro og avslapning. Dette kan redusere stressnivået og hjelpe deg å slappe av.

Forbedre konsentrasjonsevnen 💡

I tillegg kan fargelegging forbedre konsentrasjonsevnen. Å fokusere på en oppgave kan trene hjernen til å konsentrere seg bedre, og det kan gjøre det lettere å fokusere på andre oppgaver senere. Det kan også forbedre oppmerksomheten og evnen til å være til stede i øyeblikket.

Fremme kreativitet 🎨

Fargelegging kan også fremme kreativiteten. Ved å sette sammen farger, bli inspirert av fargekombinasjoner og tegninger - så kan du utforske din egen kreativitet og finne nye uttrykksformer. Kreative aktiviteter kan også gi deg mer lyst og inspirasjon til å fortsette med kreativt arbeid. 

Gi bedre humør 🫶🏼

Fargelegging kan også forbedre humøret. Å ta seg tid til å gjøre noe hyggelig og avslappende kan gi en følelse av velvære og tilfredshet. Det kan også gi en følelse av prestasjon når en fullfører en fargelegging, noe som kan øke selvfølelsen og selvtilliten.

Fargelegging er heller ikke vanskelig å få til. Alt du trenger er en fargeleggingsbok eller noen fargeleggingsark, og noe å fargelegge med. Vi har blitt spesielt glad i å bruke Tombow-tusjene fordi de er enkle og raske å fargelegge med, og kommer i mange deilige farger! Du kan se hele utvalget av Tombow her

Vi håper du ble inspirert!

God fargelegging 🎨