Februarsalg! 30-70% rabatt på utvalgte varer💥

Planlegger 2021 - Svart
399,00 kr199,00 kr
Planlegger 2021 - Dus rosa
399,00 kr239,00 kr
Planlegger 2021 - Svart
399,00 kr199,00 kr
Planlegger 2021 - Dus rosa
399,00 kr239,00 kr

Spørsmål og svar

Hvilken planlegger burde jeg velge?

Alle tre planleggere for 2021 har samme innhold. Forskjellen er designet på coveret og valget mellom spiral/innbundet. 


Spiralinnbundet

Mange foretrekker spiral fordi den ligger helt flatt når man skriver, og den kan ligge åpen på skrivebordet slik at du hele tiden har full oversikt. Spiralbøkene har cover av 1200g papp, trukket med matt papir i svart og dus rosa. Den har også metallhjørner i gulldetaljer for ekstra beskyttelse. Boken er av svært høy kvalitet og holder godt gjennom hele året, men ved bruk vil riper og merker synes på den matte finishen, spesielt på den svarte boken. Dersom boken får merker, kan det ofte tørkes av med en fuktig klut. 


Hardcover

Vi har gledet oss veldig til å vise dere vår første hardcover-planlegger! Den nye planleggeren har cover av lin, med gulldetaljer og ekslusiv svart finish. Boken ligger helt flatt, og har det samme tykke 120g papiret som våre tidligere planleggere. Planleggeren er designet for å være en del av interiøret og det som inspirerer deg i hverdagen - derfor har den tittelen 365 dager på forsiden. 

Hvordan ser planleggeren ut inni?

Du kan se bilde av sidene inni planleggeren på hvert produkt:

Planlegger 2021 - Svart

Planlegger 2021 - Dus Rosa

Planlegger 2021 - Premium Svart

(Alle tre planleggere har samme innhold)


Planleggeren har et enkelt og minimalistisk oppsett, som gjør at du kan tilpasse planleggingen etter tid og behov. Det er god plass på månedsoversikten og for hver uke - som kan brukes til egne lister, gjøremål, habit tracker, trening eller mål for perioden. Klistremerkene hverdag, student og fokus passer perfekt for å gjøre dette på en enkel og morsom måte! 

Hvordan ser rosafargen ut?

Fargen til planleggeren idus rosa kan oppleves ulik i forskjellig lys! Det er en lys blanding av beige, grå, hvit og rosa - alt ettersom hvilket lys du ser den i. 

Kommer tusj/penn til å blø gjennom sidene?

Vi har 120g kvalitetspapir i alle våre planleggere - dette er et tykt papir hvor de aller fleste penner og tusjer ikke vil blø gjennom. Ofte er det kvaliteten på en tusj som avgjør om den blør gjennom papir eller ikke, da noen av disse tusjene nærmest vil blø gjennom et hvilket som helst papir.


Vi har derfor tatt inn produkter av høy kvalitet fra merker som Pentel og Staedtler, som har brukt år på å utvikle produkter og blekk av beste kvalitet. Populære produkter som Pentel sine Energel-pennerog Staedtler sine pastell highlightere vil ikke blø gjennom papir i noen av våre produkter. 

Kommer planleggeren med bokmerke?

Ja, vi har endelig fått laget bokmerker for spiral-planleggeren! Det er et flyttbart bokmerke i hard plastikk som er tilpasset planleggeren. Planleggeren i hardcover har bokmerke av tekstil.

Vi har også klistremerker som kan brukes for å lage bokmerker eller faner for hver måned, disse er geniale for å enkelt navigere i planleggeren! Du finner de her