Bli kjent med: @motivationwsam

Bli kjent med Samiyah 🤎🫶🏻 

Hva studerer du?
Jeg går for øyeblikket heltidsstudiet: bachelor i sykepleie på VID i oslo, selvom jeg egentlig hadde og fortsatt har lyst til å studere medisin i fremtiden! 🤍

Hva er det beste du vet med å være student?
Det beste med å være student er definitivt friheten man har til å ta ansvar for studiet sitt, bli kjent med folk som har akkurat som interesse som deg og på EKTE få en følelse av at NÅ starter voksenlivet, som kan være VELDIG exciting for mange🤩

Hva er det vanskeligste med å være student?
For meg personlig er det kanskje at man kan bli fort sliten og noen ganger orker man kanskje ikke å dra på forelesninger fordi det ikke er obligatorisk.. som fort kan bli et problem! Studentlivet handler ikke kun om å sette sitt første skritt inn i drømmekarrieren, men det handler også om å lære om SEG SELV og hvordan VI skal gjøre ting for å ha det bra og ha gode rutiner.

Hvilken betydning har Aveluna i hverdagen din?
Aveluna dukker opp overalt for meg i hverdagen min! Hæ, hvordan er det mulig lurer du kanksje på nå😂 Aveluna har mange gode produkter, hvorav fler av disse produktene har tatt plass i rommet, på nattbordet, skrivebordet, veska mi osv! De tilbyr så mye forskjellige og svært kvalitetssikre produkter som alle har bruk av!

Hva er det gøyeste med å være studentambassadør for Aveluna?
Det gøyeste for meg er definitivt at jeg er så heldig som får teste ut de fantastiske produktene Aveluna tilbyr!🤍 I tillegg til det gleder jeg meg alltid til takeover på Instagrammen deres (@aveluna.no ), da vi har laget en herlig liten «community» fylt med mennesker som ønsker orden i hverdagen med hint av farger og kreativitet!

Hva inspirerer deg?
Det er svært mye som inspirerer meg så det blir vanskelig å velge! 😂 Men det at verden er et forferdelig sted for mange inspirerer meg til å jobbe med noe hvor jeg kan hjelpe mennesker i nød. Jeg blir inspirert av mine foreldre som jobber hardt dag og natt for at jeg og mine søstre skal ha det bra 🥹🤧

Ditt beste studietips?
Bruk «Hold» appen effektivt og jobb i 20-40 min uten å titte på mobilen og deretter ta en 5-10 minutters pause. Slik kan du holde på i fire «runder» før du tar deg en ekstra lang pause tilslutt, og starter om igjen! Følg meg gjerne på mine sosiale medier for mer inspirasjon!

Dine topp tre favoritt produkter?
1. PLANLEGGEREN UTEN TVIL! Som en student så er Aveluna planleggere en DREAM COME TRUE!
2. Tusjene Aveluna tilbyr har så utrolig fine farger som sørger for at det alltid er et hint av farge i mine kjedelige notater 😂
3. Takknemlighetsjournal, det er så viktig å sette pris på det man har og dette er noe mange av oss glemmer.. så den er en absolutt favoritt!

Hvilke tre ord beskriver deg best?
Utrolig opptatt av at alle folk rundt meg skal ha det bra til enhver tid, og jeg gjør alt for folk jeg er glad i! 🫶🏼
Målrettet 😎
Har en spesiell personlighet og har alltid følt meg annerledes under oppveksten. Men det er vel bare jeg som er litt mer morsommere enn alle andre?😂

Ditt beste tips til produktivitet?
Ikke gjør ting i siste liten! 😱 Har du for eksempel kjemi på VGS og jobber med faget to uker før eksamen: DA LIGGER DU TYNT AN 🚫 Pass på at du alltid jobber kontinuerlig med fagene du har! På den måten sitter kunnskapen mye MYE bedre inni hodet og i tillegg til deg har du har plass til mer informasjon også!👍🏼😎✔️

Dine beste tips til å skape gode dager?
Legg merke til de gangene du ler eller smiler i hverdagen. Har du satt pris på de tidene? Om ikke, burde du begynne å gjøre det ☺️ Ikke tenk på det som HAR SKJEDD eller SKAL SKJE. Live in the moment! Jeg vet det er klisjé men det er absolutt sant! 🥹❤️

Beskriv Aveluna med tre ord 🤎
Aesthetically pleasing 🤍😎
Har et herlig team av hardtarbeidende og gode jenter som sørger for at kunden får det de spør etter!
Har bra kommunikasjon med kunden, og DET er noe man ser ganske lite av!🥰

 

📱 Følg @motivationwsam på Instagram her

MER INSPIRASJON