Hva er stillingen din i Aveluna?
Jeg er vel daglig leder pÄ papiret, men nÄr man driver en sÄpass liten bedrift sÄ er jeg usikker pÄ om dette er en tittel som beskriver stillingen noe sÊrlig godt. Jeg gjÞr alt fra daglig drift og bedriftsutviking, til Ä dra pÄ Staples for Ä kjÞpe konvolutter hvis det plutselig er blitt tomt.

Hva jobber du med i Aveluna?
Jeg jobber med alt! Mitt hovedansvar er jo bedriften og utvikling av den pÄ alle omrÄder - for eksempel pÄ strategi, merkevare, daglig drift, Þkonomi og nye produkter.

Ellers bruker jeg mye av tiden min pĂ„ markedsfĂžring, da spesielt betalt markedsfĂžring - siden Oda og Vilde Marie stĂ„r for mye av den organiske markedsfĂžringen. Men vi er et lite team, og alle gjĂžr alt her😎

Et par ganger i Äret har jeg ogsÄ intensive perioder med produktutvikling, hvor jeg jobber med design og justeringer av nye og faste produkter. Denne jobben elsker jeg, samtidig som det er tidkrevende og nervepirrende Ä jobbe med fysiske produkter.

Hvorfor startet du Aveluna?
Jeg har alltid Ăžnsket Ă„ drive noe selv! Jeg elsker Ă„ vĂŠre kreativ og jobbe med prosjekter, og rett og slett bruke litt mer av meg selv enn jeg sannsynligvis ville gjort i en vanlig jobb.

I tillegg er planlegging, organisering og struktur noe som stÄr meg veldig nÊrt, sÄ det ble veldig naturlig Ä skape en merkevare rundt nettopp dette.

Jeg elsker ogsÄ Ä fÄ muligheten til Ä skape et produkt og et fellesskap rundt det som jeg merker at er betydningsfullt for mange. Tilbakemeldingene pÄ produktene vÄre er 100% det som gir meg aller mest motivasjon til drive videre og bli enda bedre.

Hva er det gĂžyeste med Aveluna?
Som nevnt over, tilbakemeldingene og responsen vi fĂ„r pĂ„ produkter og virkningen de har i hverdagen til folkđŸ„č

Jeg ELSKER ogsÄ Ä jobbe sammen med Oda, og nÄ ogsÄ Vilde Marie (!) som begge to er rÄdyktige og gir masse positivt til Aveluna.

Hva inspirerer deg?
Er det lov til Ä si at materialistiske ting inspirerer meg? Jeg ser pÄ meg selv som minimalisk og har ikke behov for Ä kjÞpe nytt sÄ ofte, men bare en kaffekopp, vase, noe som er fint.. Jeg elsker det!

NĂ„r jeg for eksempel designer nye notatbĂžker og planleggere, sĂ„ lager jeg egentlig bare mine egne drĂžmmer. En beige notatbok med lincover og nydelig gravering? Har du sett den? SĂ„ fin (og jeg kan si det selv)😭

Blir ogsÄ inspirert av Ä kunne utvikle og jobbe med et evigvarende prosjekt hele tiden. Synes det er sÄ givende Ä drive med noe som er litt stÞrre og forhÄpentligvis ogsÄ betydningsfullt.

Dine topp tre favoritt produkter?
Planlegger (enten enkel Ă„rsplanlegger eller dagsplanlegger, etter behovđŸ€­)
Notatbok med egen inspirerende tekst!!
Washi teip (elsker og avhengig!)

Hvilke tre ord beskriver deg best?
Engasjert, mÄlbevisst og bestemt.

Ditt beste tips til produktivitet?
FÞrst og fremst sÄ mener jeg det er helt essensielt Ä ha en eller annen form for kalender eller planlegger. FÄ alle planer og gjÞremÄl visuelt foran deg, og lag en plan ut fra det. Ved stÞrre gjÞremÄl skriver jeg som regel alltid en liste over hva som mÄ gjÞres for Ä komme dit, slik at jeg enklere kan sette igang med oppgaven. Dette gjelder for bÄde skoleoppgaver og jobb.

Dine beste tips til Ă„ skape gode dager?
GjĂžr noe som du trives med ❀

Beskriv Aveluna med tre ord đŸ€Ž
Inspirasjon, fellesskap og stilrenhet.


Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Vi elsker fargelegging for avkobling og inspirasjonđŸŒ· Les om noen av fordelene i dette innlegget. 
Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Her deler vi hvordan du kan bruke en notatbok til Ă„ bedre din psykiske helse i anledning Verdensdagen for psykisk helse.