6 grunner til at du burde ha en studieplanlegger

Her er 6 gode grunner til hvorfor du burde ha en studieplanlegger 🎓

1 Kontroll og oversikt 📆

I studieplanleggeren har du oversikt over absolutt alt på ett og samme sted, noe som gir deg en visuell oversikt over hele semesteret. Planleggeren gir deg oversikt over eksamensdatoer, innleveringsfrister og viktige hendelser. 

2 Du er mer forberedt 👩🏼‍💻

Med en studieplanlegger vil du være mer forberedt til forelesninger, avtaler, innleveringer og eksamener.

3 Øker produktiviteten 💥

Planlegging og strukturering av tid gir økt produktivitet. Å skrive for hånd gjør det ofte lettere å huske og å følge opp det vi har skrevet ned.

4 Reduserer stress ☁️

Følelsen av oversikt og kontroll kan redusere stress. Ved at du har en oversikt over alt, slipper du å stresse like mye over at du kanskje glemmer noe eller ikke har fått gjort noe viktig. Du vet for eksempel akkurat når neste innlevering er, og hva du skal gjøre de ulike ukene for å komme i havn.

5 Hjelper deg å nå målene dine 🔥

Ved å definere målene dine er det enklere å nå dem. Med en studieplanlegger kan du bryte ned store mål i mindre trinn, følge med på fremgangen din, og holde motivasjonen oppe, slik at du systematisk kan arbeide mot både kortsiktige og langsiktige mål.

6 Struktur og forutsigbarhet 📔

Når du har en fast struktur å følge, blir det lettere å håndtere arbeidsmengden og redusere stress. Å vite hva som forventes av deg hver dag og uke gir en følelse av forutsigbarhet og kontroll, noe som kan bidra til en mer balansert og mindre stressende studiehverdag.

Masse lykke til! 🫶🏼

MER INSPIRASJON