7 måter du kan bruke Washi teip

Vi i Aveluna elsker å bruke Washi teip 🥺 Washi teip er laget av det japanske, håndlagde papiret washi. Dette papiret er ekstremt tynt og slitesterkt. Teipen kan derfor enkelt fjernes.  
Washi kan brukes til så utrolig mye og man kan være ordentlig kreativ med det. Det er et fint verktøy å bruke for å gjøre ting mer personlig og unikt. 

 

Gjør planleggeren din mer unik

Washi teip kan brukes i planleggeren på flere måter. Du kan feste post it lapper og diverse andre ting med washi. Du kan markere dager med washi slik at det skiller seg ut og er enklere å huske, samt at det også ser utrolig fint ut. Og du kan bruke det for å dekorere sidene og gjøre det mer DITT. 

 

Gjør blokkene dine mer unike

Washi teip kan brukes på samme måte som i planleggerne, bare på våre blokker. Gjør blokkene mer unike og fine slik at du blir inspirert i løpet av dagen. 

Heng opp viktige eller fine ark

Washi teip kan også brukes til å henge opp ulike ting på veggen. Har du noen viktige ark med tanke på en eksamen? Eller kanskje du har en innleveringsoversikt? Heng dette opp på veggen ved skrivebordet ditt med washi slik at det ser fint ut og inspirerer deg, samtidig som det gjør det enklere for deg å holde oversikt over viktige ting.

Eller kanskje du har en handleliste som du fyller på i løpet av uka? Har du kanskje en ukesoversikt for hele familien eller kollektivet? Heng det opp på kjøleskapet med washi teip så blir det kreativt og nyttig!

Washi kan også brukes til å henge opp fine plakater 🌾

Merk ledninger og ladere

Det er fort gjort å gå i kluss med ladere da mange er like og de ikke er lett å skille. Kanskje bor du med flere som har samme mobillader? Marker laderne med ulike Washi teiper slik at du enkelt ser hvem som er din.

Eller kanskje du bare er lei av den generiske laderen og vil gjøre din mer unik og egen? Dekk den til med din favoritt washi!

Gaveinnpakning

Gjør bursdags- og julegavene mer unike og kreative ved å bruke en fin Washi teip. Vi kan garantere at gavene du gir vil skille seg ut og være det lille ekstra som gjør mottakeren imponert 😉

Marker diverse sider

Har du noen sider som skiller seg ut i din favorittbok? Har du noen sider som er viktige at du får lest i pensum? Trenger du å markere hvor du er i boka du nå leser? Eller kanskje du vil markere en side i planleggeren din? Bruk washi teip til nettopp dette!

 

 

 

Vårt utvalg av Washi teip kan du se hvis du klikker HER! 🕊

MER INSPIRASJON