📸 @helene_myrtvedt

 

En studieplanlegger er en planlegger for deg som er student slik at du kan planlegge og få oversikt over studiehverdagen din 🎓 Vår studieplanlegger inneholder blant annet semesteroversikt, timeplan, oversikt over innleveringer og eksamen, fagplan for hvert emne, linjerte sider, månedsoversikt, samt ukesoversikt og mye mer! 

Se våre studieplanleggere her

 Bilde av pastell tusjer og studieplanlegger med sidene timeplan og gjøremål

7 grunner til at du bør investere i en studieplanlegger

Den gir deg kontroll og oversikt over hverdagen og semesteret

I studieplanleggeren har du oversikt over absolutt alt på ett og samme sted. Du får oversikt over alle innleveringer, timeplan, eksamen, og den lar deg planlegge akkurat hva du må gjøre i løpet av måneden, uka eller dagen. Du får rett og slett full kontroll og du reduserer muligheten for at du glemmer noe. 

Øker produktivitet

Ved å bruke en studieplanlegger kan du planlegge akkurat hva du skal gjøre i løpet av uka eller dagen, som vil si at du kommer fortere i gang for du vet allerede hva du skal gjøre, og det kan gjøre at du jobber mer effektivt. I tillegg kan du prioritere i forhold til hva som er viktigst, som gjør at du er produktiv i den forstand at du får gjort det viktigste og ikke bruker dyrebar tid på unødvendige ting. 

Du kan også planlegge akkurat når på dagen du skal gjøre de ulike tingene, noe som gjør at du jobber mer målrettet og ikke sløser tid. 

Reduserer stress

Ved at du har en oversikt over alt, slipper du å stresse like mye over at du kanskje glemmer noe eller ikke har fått gjort noe viktig. Du vet for eksempel akkurat når neste innlevering er, og hva du skal gjøre de ulike ukene for å komme i havn. 

Du kan lettere skape en balanse i en travel studenthverdag

Som student kan det være vanskelig å balansere studier, jobb, trening, fritidsaktiviteter, venner, familie og egentid. Men med en studieplanlegger kan denne balansen være litt lettere å skape da du kan planlegge akkurat når du skal bruke tid på hva. Du får rett og slett mer ut av dagene dine som gir deg mer tid til det du har lyst til. 

Du er mer forberedt

Ved å utnytte en studieplanlegger godt, vil du kunne møte opp forberedt til forelesninger og eksamen, ved at du har planlagt hva du må gjøre for å være helt forberedt, og har jobbet målrettet. Du vet for eksempel at innen torsdag må du ha lest kapittel 8 til MF 204, og har planlagt at dette skal du gjøre på tirsdag. 

Det er motiverende og inspirerende

Å føle at du har kontroll gir deg selvsikkerhet, som igjen fører til at du er positiv, motivert og inspirert. Det er i tillegg veldig motiverende å se at du klarer å fullføre de gjøremålene du setter deg hver dag, og se at du jobber målrettet! 

Hjelper med å bygge gode vaner og rutiner 

Å bygge gode vaner og rutiner kan være vanskelig og tidkrevende, men det blir litt lettere med en studieplanlegger hvor du kan planlegge når du skal stå opp og legge deg, eller planlegge at klokken 18 i morgen skal du på en Bodypump time. Du kan også planlegge hva du skal ha til middag i løpet av uken, og hva du må ukeshandle. 

 

Se våre studieplanleggere her

 

Vi ønsker deg masse lykke til med semesteret og heier på deg!!

- Oda 🕊


Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Vi elsker fargelegging for avkobling og inspirasjon🌷 Les om noen av fordelene i dette innlegget. 
Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Her deler vi hvordan du kan bruke en notatbok til å bedre din psykiske helse i anledning Verdensdagen for psykisk helse.