Hvordan bruke fagplan sidene i studieplanleggeren

I våre studieplanleggere får du flere fagplan sider før hvert semester. Vår enkle versjon gir deg 6 fagplan sider mens vår målrettet gir deg 8 sider med fagplan. Men hva skal du egentlig bruke disse til? 👀

 

Holde oversikt over pensum/læreplan i hvert emne

I starten av hvert semester publiserer foreleseren hva som er læreplanen (og dermed pensum) i hvert emne - altså hva dere skal gå gjennom hver uke frem til eksamen. Våre fagplan sider kan du da bruke til å fylle inn denne læreplanen slik at du hver uke har enkel oversikt over hvilket kapittel dere skal gå gjennom og kan forberede deg til forelesning. 

Dette er også lurt fordi da kan du huke av etter hvert som du har gått gjennom kapitlet slik at du ser hvordan du ligger an i forhold til eksamen. 

 

Lage eksamensplan

Fagplan sidene kan også brukes til å lage en plan for eksamensperioden i hvert emne. Det vil si at du kan føre opp en liste med hva du må gjøre for å forberede deg til eksamen. Dette kan for eksempel være å lese ulike kapitler, gjøre diverse oppgaver, gå gjennom flere tidligere eksamener, eller lage flashcards. 

Da har du en enkel og god oversikt som sørger for at du øver på alt du trenger å øve på, og får litt mer struktur i eksamensperioden. Her kan du også krysse av etter hvert som du har gjort de ulike gjøremålene slik at du vet hvordan du ligger an!

 

Lage innleveringsplan

Fagplan sidene kan også brukes til å lage en plan for jobbing med diverse innleveringer, bachelor- eller masteroppgave. Du kan føre inn uketall og lage en plan for hva du skal gjøre hver uke for å til slutt komme i mål med innleveringen. 

Da sørger du for at det blir litt mindre stress fordi du vet akkurat hva du må gjøre hver uke for å klare innleveringsfristen, og du har en god plan for jobbing!

 

Det er opp til deg!

Eller så kan du lage dine helt egne oversikter, lister eller planer!

Det er det som er så fint med disse sidene - de er enkle og rene, og utviklet for at du kan bruke de kreativt og til akkurat det DU har behov for. Så vær kreativ og bruk de til diverse lister, planer, oversikter og studierelaterte ting!

MER INSPIRASJON