Førjulstiden nærmer seg, og julegavene skal snart handles inn 🎄🦌 

 

For å hjelpe dere med litt inspirasjon til julegaver, har vi laget denne guiden med forslag til julegaver basert på ulike personligheter og karakteristikker. 

Vi håper dere får inspirasjon til julegaver!! ✨

 

Tips!! Alle våre planleggere og notatbøker kan bestilles med personlig gravering på forsiden. En ekstra koselig gave å gi er en notatbok eller planlegger med vedkommendes navn eller noe annet personlig på 🥺

 

Julegaver til den sporty

Med sporty personer tenker vi på de som trener aktivt eller har det som en hobby. 

Aveluna julegavetips for den sporty

 

Julegaver som en sporty person kan bli takknemlig for er blant annet:

- Treningsplanlegger: med denne planleggeren kan vedkommende enkelt planlegge og holde oversikt over alt relatert til trening og helse. Her kan man logge treningsøkter for å se progresjon, planlegge økter, logge vaner og nå mål med habit tracker, samt planlegge måneden, uken og ukens måltider. Perfekt for den som elsker trening, og liker å trene målrettet!

- Treningslogg: blokken for den som vil ha full kontroll på treningsøktene, se progresjon og nå nye mål. Perfekt for en som ikke trenger en hel treningsplanlegger, men som er mest opptatt av å ha en plan for treningsøkten og kunne se tilbake på tidligere økter. 

- Pentel Alloy: hvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien!

- Treningsklistremerker: geniale klistremerker for å gjøre treningsplanleggingen litt enklere og oversiktlig. Disse passer til notatbøker, blokker, treningsplanleggeren eller andre planleggere. 

- Habit tracker: et verktøy for å innføre nye vaner i hverdagen og for å nå nye mål. Perfekt for den som liker å sette seg mål og utfordringer, eller for den som liker å holde oversikt over vaner og aktiviteter.  

 

Julegaver til den produktive

Med produktive personer tenker vi på de som liker å planlegge, har hektiske dager, og som liker å få ting gjort effektivt. Kanskje dette kan være gaver til en god kollega?

Aveluna julegavetips til den produktive

 

Julegaver som en produktiv person ville blitt takknemlig for er blant annet:

- Dagsplanlegger: en planlegger for den som liker å planlegge dagene sine godt, samt ha full oversikt over uken. Perfekt for den som liker detaljert planlegging eller for den som har en hektisk hverdag!

- Dagen min / Ukeplan blokk: begge blokkene passer for en som liker å planlegge dagene sine og ukene. Perfekt for en som kanskje ikke trenger en hel planlegger, eller for den som liker å ha oversikt flere steder. 

- Gjøremålblokk: passer perfekt på kontorpulten, og er utviklet for å krysse av for hvert gjøremål som blir gjort i løpet av dagen. Perfekt for en som liker å skrive to do lister, og som liker å ha oversikt over hva som må bli gjort. 

- Klistremerker: våre to do, hverdag, pastell og notat klistremerker passer godt til den som planlegger aktivt, og gjør planleggingen litt mer oversiktlig og kreativ!

- Pentel Alloy: hvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien!

- Pentel Energel farge: nydelig trykkpenn til planlegging og skriving. Pentel Energel er kjent for sin raske tørketid, og Energel-blekket gjør i tillegg at du skriver lett og flytende - og anbefales derfor til den som skriver mye. Perfekt til en som skriver mye og som liker å organisere notater og planlegger. 

- Notatbok: notatbøkene kommer i A5 med linjerte sider. Disse kan brukes til hva som helst, som jobb, dagbok, studienotater, refleksjon, eller planlegging, og er derfor en fin gave å gi. I tillegg kan du bestille med personlig gravering på, slik at det kan bli en ordentlig personlig og koselig gave å gi! 

- Post it: tilbehør som er perfekt å gi til en som har behov for å ha noe å notere på lett tilgjengelig. Kan også brukes for å gjøre planlegging enda mer oversiktlig og kreativt!

 

Julegaver til den kreative

Med kreative personer tenker vi på de som liker å være kreative, gjøre ting unikt, og som liker å bruke tid på kreative hobbyer. Dette kan gjelde de som liker å være kreativ i planleggingen eller notatene, eller de som liker å være kreativ i form av tegning, maling, scrapbooking, journaling, eller annet. 

Aveluna julegavetips til den kreative

Julegaver som en kreativ person ville blitt takknemlig for er blant annet:

- Tombow tusjer: passer perfekt for en som liker å tegne, markere i planleggeren, eller for en som har en bullet journal, scrapbook eller journal. Vi tilbyr både single tusjer eller pakker i mange ulike farger, hvor begge deler passer perfekt for en kreativ person!

- Washi teip: dette er kreativ teip som kan brukes til mye forskjellig, blant annet til å pynte i planleggeren eller notater, eller til journalen. 

- Klistremerker: våre blomster, jul og notat klistremerker er perfekte for de som liker å pynte, og for de som liker å gjøre noe unikt og fint. Perfekt liten gave som enhver kreativ person ville satt pris på!

- Notatbok: våre notatbøker kommer i A5 med linjerte sider. Disse kan brukes til hva som helst, blant annet som journal, scrapbook eller bullet journal, og er derfor en fin gave å gi til en kreativ person. I tillegg kan du bestille med personlig gravering på, slik at det kan bli en ordentlig personlig og koselig gave å gi! 

- Tilbehørspakke: enhver kreativ person setter pris på tilbehør som gir mulighet for kreativitet og å sette sitt preg på noe. En tilbehørspakke passer perfekt til en kreativ person da den inneholder et utvalg av alt kreativt tilbehør som trengs!

- Post it: igjen er dette noe som er perfekt for scrapbooking og journaling, og de finnes i flere farger og mønstre slik at du kan velge den som passer perfekt til den du skal gi julegave til.

 

Julegaver til den reflekterende

Med reflekterende personer tenker vi på de som liker å være mindful, reflekterende, takknemlig, og som liker å ta vare på sin mentale helse. 

Aveluna julegavetips til den reflekterende

Julegaver som en reflekterende person ville blitt takknemlig for er blant annet:

- Takknemlighetsjournal: trener hjernen til å tenke mer positivt og målet er å fokusere på det fine i hverdagen. Passer perfekt for en som liker å ta vare på sin mentale helse eller som trenger å roe litt ned og sette mer pris på hverdagen!

- Notatblokk: våre notatblokker i A4, A5 og A6 passer perfekt til den som liker å notere ned masse, enten det er oppsummeringer av dagen, eller aktiviteter for å trene sin mentale helse. 

- Notatbokvåre notatbøker kommer i A5 med linjerte sider. Disse kan brukes til hva som helst, blant annet som journal, dagbok eller bullet journal, og er derfor en fin gave å gi til en reflekterende person. I tillegg kan du bestille med personlig gravering på, slik at det kan bli en ordentlig personlig og koselig gave å gi enten du graverer på personens navn eller et motiverende sitat! 

- Pentel Alloy: hvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien!

- Tombow tusjer: passer perfekt som tilbehør for en som noterer mye og som trenger å koble av med litt fargelegging og kreativitet. Vi tilbyr både single tusjer eller pakker i mange ulike farger, hvor begge deler passer perfekt for en reflekterende person!

 

Julegaver til den som har alt

Med den som har alt tenker vi på  personer som det er vanskelig å kjøpe gaver til fordi de rett og slett har alt eller ikke har noen spesielle ønsker. 

 Aveluna julegavetips til den som har alt

Julegaver som den som har alt ville blitt takknemlig for er blant annet:

- Notatboknotatbøkene kommer i A5 med linjerte sider. Disse kan brukes til hva som helst, som jobb, dagbok, studienotater, refleksjon, dagbok eller planlegging, og er derfor en fin gave å gi til den som har alt. I tillegg kan du bestille med personlig gravering på, slik at det kan bli en ordentlig personlig og koselig gave å gi! 

- Notatblokk: våre notatblokker i A4, A5 og A6 kan brukes til hva som helst, og er derfor en ganske safe gave å gi til en som har alt. 

- Washi teip: dette kan brukes til mye forskjellig, enten det er kreative hobbyer, pynting i planleggeren, pakking av gaver, eller til å f.eks. markere skuffer. Det er derfor et ganske universalt produkt og en fin gave å gi til den som har alt!

- Tombow tusjer: igjen, et universalt produkt som kan brukes til fargelegging, markering, notater etc. Vi tilbyr både single tusjer eller pakker i mange ulike farger, hvor begge deler passer perfekt for den som har alt.

- Pentel Alloy: hvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien.

- Årsplanlegger: den som har alt har kanskje ikke en vanlig årsplanlegger? Våre årsplanleggere er enkle og stilrene, og passer derfor perfekt til enhver person. Har du kanskje en person i livet ditt som har mye å holde styr på? Da kan en årsplanlegger være en gave vedkommende får bruk for. 

- Miniplanlegger: en liten og praktisk planlegger som kan brukes til ulik planlegging etter behov, derfor perfekt til den som har alt. Kanskje den passer til en som trenger å føre opp timer på jobb? Eller kanskje du har en entreprenør i livet ditt som trenger en planlegger spesifikt for den jobben?

 

Julegaver til læreren

Aveluna julegavetips til læreren

Julegaver som en lærer ville blitt takknemlig for er blant annet:

- Lærerplanleggerplanleggeren er utviklet for å kunne brukes av alle som jobber i skole og barnehage - og passer like fint til barnehagelærer som til lærere og skoleledere på grunnskole og videregående skole. Perfekt størrelse i B5 som er litt større enn A5 og litt mindre enn A4. Planleggeren har derfor god skriveplass, men oppleves ikke for stor og tung!

- Notatblokk eller notatbok: perfekt for å ta notater på og ha med seg ved siden av lærerplanleggeren hvis man trenger litt mer plass til planlegging og notater. 

- Pentel Alloy: hvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien.

- Pentel Energel farge: nydelig trykkpenn til planlegging og skriving. Pentel Energel er kjent for sin raske tørketid, og Energel-blekket gjør i tillegg at du skriver lett og flytende - og anbefales derfor til den som skriver mye. Perfekt til en lærer som retter prøver og innleveringer!

- PILOT Utviskbar penn: praktisk og smart penn, som passer til en lærer som tar mye notater og skriver mye for hånd. Pennen kan viskes bort etterpå med viskelæret på pennens topp.

- Post it: perfekt å ta ekstra notater på eller bruke i lærerplanleggeren for ekstra informasjon eller for endringer i eventuelle planer. 

 

Julegaver til studenten

Aveluna julegavetips til studenten 

Julegaver som en student ville blitt takknemlig for er blant annet:

 - Studieplanlegger: perfekt for en student du har i livet ditt, som vil ha litt mer kontroll over studiehverdagen. Våre 22/23 planleggere inneholder alt en student trenger for å få oversikt over emner, innleveringer og forelesninger, samt alt de trenger for å planlegge måneden, uken, og dagene.

- Notatbok eller notatblokk: perfekt for å ta notater på og ha med seg i forelesninger. Våre notatblokker kommer i flere ulike størrelser, og er supre for å ta raske notater på eller til å planlegge innleveringer. Tips! Notatbøkene kan bestilles med personlig gravering slik at vedkommende kan få en notatbok med emnenavn eller studienavn på for en ekstra personlig touch!

- Pentel Alloy: hvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien.

- Klistremerker: våre notater, to do, og student klistremerker passer perfekt for en student. Disse gjør planleggingen litt enklere og mer oversiktlig, slik at man enklere kan få kontroll på hverdagen. 

- Gjøremålblokk: passer perfekt på skrivepulten, og er utviklet for å krysse av for hvert gjøremål som blir gjort i løpet av dagen. Perfekt for en student som liker å skrive to do lister, og som liker å ha oversikt over hva som må bli gjort. 

- Dagen min blokk: passer perfekt for en student som har en hektisk hverdag med mye å holde styr på. Dagsplanleggeren hjelper med å prioritere gjøremål, være produktiv og sette av tid til det som gir energi og motivasjon. 

- PILOT Utviskbar highlighter eller penn: praktisk og smart penn og tusj, som passer til en student som tar mye notater, markerer mye og skriver mye for hånd. Begge kan viskes bort etterpå med viskelæret på toppen.

- Post it gjennomsiktig: geniale post its som fremstår omtrent helt gjennomsiktig, og er derfor perfekt for notater og pensumbøker. Perfekt for studenter som liker å notere og markere i pensumbøker men ikke vil markere rett i selve boken, eller for de som liker å tegne av grafer, tabeller og tegninger! 

 

Julegaver til planleggeren

Med planleggeren tenker vi på en person som liker å planlegge alle aspekter ved livet, og som har en plan klar for alt. 

 Aveluna julegavetips til planleggeren

Julegaver som en planlegger ville blitt takknemlig for er blant annet:

- Årsplanlegger eller dagsplanlegger: en person som liker å planlegge alt, har definitivt behov for en planlegger. En årsplanlegger passer til en som har behov for å planlegge måneden og dagene helt enkelt, mens dagsplanleggeren vår passer til den som vil planlegge dagene enda mer detaljert. 

- Ukeplan: en person som liker å planlegge, har kanskje allerede en planlegger. Da passer disse utmerket som et tilbehør til planleggeren. Disse blokkene lar vedkommende enkelt føre opp en ukesplan, og den kan alltid ligge tilgjengelig på kontorpulten. 

- Familieplanlegger: denne planleggeren kan brukes av småbarnsfamilier, samboere, kollektiv eller de som bor alene. Hovedkonseptet med denne planleggeren er at man får muligheten til å få oversikt over husholdets planer for uken. 

- Budsjettblokk: enkel og oversiktlig budsjett for personlig økonomi. Passer perfekt for de som liker å planlegge og holde oversikt over økonomien for visse perioder.

- Pentel Alloyhvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien.

- Klistremerker: våre to do, hverdag, og pastell klistremerker passer perfekt for å freshe opp planleggeren, samt gjøre planleggingen litt mer effektiv og unik. 

- Notatboknotatbøkene kommer i A5 med linjerte sider. Disse kan brukes til hva som helst, som jobb, dagbok, studienotater, refleksjon, eller planlegging, og er derfor en fin gave å gi. I tillegg kan du bestille med personlig gravering på, slik at det kan bli en ordentlig personlig og koselig gave å gi! 

- Notatblokkvåre notatblokker i A4, A5 og A6 kan brukes til hva som helst, og er derfor perfekt å gi til en planlegger, da de kan blant annet brukes til to do lister, dagsoversikter, notater, lister og annen planlegging. 

- Miniplanleggeren liten og praktisk planlegger som kan brukes til ulik planlegging etter behov og som enkelt kan bli tatt med overalt, derfor perfekt til den som elsker å planlegge. 

 

Julegaver til forelderen

Aveluna julegavetips til forelderen

Julegaver som en forelder ville blitt takknemlig for er blant annet:

- Årsplanlegger: som forelder er det mye å holde styr på og ofte mange baller i luften. Noen kombinerer også jobb med småbarnsliv, og da er det perfekt med en årsplanlegger for å få oversikt over måneden og ukene, samt planlegge dagene slik at man rekker å gjøre alt, samt minsker stresset. 

- Familieplanlegger: denne er perfekt for husholdninger der det er mange å holde styr på og der alle har ulike planer. Med denne kan man holde oversikt over hver enkelts fritidsaktiviteter og hendelser i løpet av uken, samt planlegge f.eks. ukesmiddager. Perfekt for en familie å ha hengende på kjøleskapet slik at alle har oversikt!

- Budsjettblokk: det er mange utgifter som en forelder, og det er derfor da fint å ha enkel oversikt over inntekter og utgifter. Denne kan redusere mye stress hos en forelder, og den kan også brukes for å lære barna litt om økonomi og penger. 

- Pentel Alloyhvem har vel ikke behov for en ny penn? Våre Alloy penner er våre mest populære penner av premium kvalitet. Veldig god å skrive med, samt at den tørker fort. Perfekt tilbehør å gi med en av de andre produktene i denne kategorien.

- Post it: disse er perfekte for en forelder, enten til å bruke i planleggeren for å legge til avtaler eller hendelser, eller til å henge på kjøleskapet for påminnelser og beskjeder til de andre familiemedlemmene. Kan også brukes til å sende med koselige beskjeder til barna i matpakken!

- Miniplanlegger: en årsplanlegger kan kanskje bli for stor og overveldende for en travel forelder som egentlig bare har behov for å kjapt føre ned avtaler, møter, fritidsaktiviteter og lignende for hver uke. Derfor er denne perfekt for den som bare vil ha en helt enkel avtalebok som man lett kan ta med seg overalt!

 


Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Hvordan redusere stress og angst med fargelegging

Vi elsker fargelegging for avkobling og inspirasjon🌷 Les om noen av fordelene i dette innlegget. 
Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Hvordan: notatbok for din psykiske helse

Her deler vi hvordan du kan bruke en notatbok til å bedre din psykiske helse i anledning Verdensdagen for psykisk helse.