Slik kan du bruke Familieplanleggeren vår

Vår familieplanlegger er det ultimate verktøyet for skikkelig planlegging. Hovedsaklig var denne blokken utviklet for familier slik at de kan holde oversikt over barnas aktiviteter og hendelser, og andre ting som skjer i husstanden, og generelt planlegge enkelt og godt!


Men, familieplanleggeren er ikke KUN for familier.

 

Den kan brukes i kollektiv, med samboeren din, for en student, eller helt enkelt, kun for deg. Dette er fordi den er minimalistisk slik at du kan fylle den ut helt selv og gjør den unik for deg. Du kan tilpasse den etter dine behov, og med litt kreativitet, få en skikkelig god ukesoversikt! 

Så ikke la deg lure av at det står familieplanlegger øverst på blokka 😉

 

Her er noen eksempler på hvordan familieplanlegger - blokken kan brukes av både familier, og andre 🕊

Familieplanlegger, planlegger for familien

 

Bruk den i husstanden din slik at alle kan ha oversikt over hva de ulike familiemedlemmene skal i løpet av uka som kommer, hva dere skal ha til middag de ulike dagene, og eventuelle andre hendelser. 

Heng den opp på kjøleskapet eller et sted der den er tilgjengelig og synlig slik at den enkelt kan fylles ut og sees på!

 

Familieplanlegger, planlegger for kollektivet

Bruk den i kollektivet slik at dere kan ha oversikt over hvem som skal hva, hvem som skal vaske, hvem som har ansvar for hva, hva som skjer felles, osv. Her kan dere tilrettelegge helt for deres unike kollektiv. 

 

Familieplanlegger, planlegger for studenten

Bruk den i din studenthverdag. Her kan du holde oversikt over forelesninger, obligatoriske seminar/leveringer, jobb, det du skal på fritiden, og hva du skal ha til middag. 

Her får du oversikt over alt du trenger for å ha kontroll over studieuken!

 

Familieplanlegger, planlegger for enkeltpersonen

Bruk den som en enkeltperson. Hold oversikt over hele uken din på en og samme plass. Kanskje det er oversikt over jobbtider, hva du skal trene, hva du skal spise, andre ting som skjer, eller hobbyen din. 

 

Familieplanlegger er helt enkelt en stor ukesoversikt over alt som skjer i livet ditt! 

Trykk her for å se produktsiden for mer detaljer 🤎

MER INSPIRASJON